Vakantie Cuba

Rondreizen - Vakantie Cuba
camera All Inclusive - Last Minutes - Luxe vakanties en Strandvakanties
like icon Wij vergelijken alle aanbieders!
rondreis prijs Een Cuba vakantie v.a. € 599,-

Vakantie Cuba - 3* - 4*- 5* hotels

Cuba is dé trendy vakantiebestemming van 2020. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie naar Cuba. Dit is ook niet zo gek, want het land is ontiegelijk mooi. Je vindt hier verschillende unieke natuurgebieden, prachtige historische steden, de lokale bevolking is erg gastvrij én je vindt er natuurlijk de meest prachtige stranden.

Je hebt de keuze uit de volgende vakantie types:

  • All Inclusive
  • Last Minutes
  • Luxe vakanties
  • Zon en strandvakanties

In de volgende steden:

√ Guardalavaca, √ Havana, √ Jibacoa, √ Varadero, √ Playa Yuraguanal, √ Playa Pesquero, √ Santa Maria del Mar, √ Playa Esmeralda, √ Cayo Santa Maria, √ Cienfuegos, √ Cayo Las Brujas en meer !

Zeg maar wat u wilt :  *Logies met ontbijt, *Half pension, *Vol pension of *All Inclusive. Alles kan.

 


Top 3 vakanties naar Cuba

rondreis informatie

Waarom een vakantie naar Cuba?

  • Cubanen zijn goedlachse mensen vol levenslust. Geniet van de sfeer.
  • Cuba is een land met prachtige bouwwerken en koloniale steden.
  • Maak een roadtrip in een klassieke oldtimer.
  • Land gaat zeker veranderen in de toekomst. Nu nog nostalgie

Uitgelichte bezienswaardigheden in Cuba

bezienswaardigheden

Valle de Viñales

Valle de Viñales staat bekend als dé mooiste streek van Cuba. De vallei is miljoenenjaren oud en dit zie je ervan af. Indrukwekkende grotten, ondergrondse rivieren en de typische ‘mogotes’. Een ander stukje geschiedenis van deze plek: hier worden de iconische Cubaanse sigaren geproduceerd! Je kunt tabaksplantages bezoeken, maar ook prachtig wandelen in Valle de Viñales.

Lees meer
bezienswaardigheden

Havana

De hoofdstad van Cuba is Havana en deze stad is logischerwijs ook de populairste stad onder de toeristen. Er wonen ruim 2 miljoen mensen in Havana en de stad bruist dag en nacht. Deze levendige stad herbergt meerdere oude gebouwen en monumenten en het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Welke plekjes in Havana moet je beslist bezoeken?

Lees meer
bezienswaardigheden

Pinar del Río

Pinar del Río is een stad in de gelijknamige provincie. Deze regio staat bekend om de tabaksverbouw. Je vindt er vele rum fabrieken en sigarenfabrieken. Hier kun je de productieprocessen van deze Cubaanse specialiteiten van dichtbij bewonderen. De stad zelf is niet erg groot, met een kleine 200.000 inwoners. Het voelt meer als een dorp dan als een stad. Wat zijn de leukste bezienswaardigheden in Pinar del Río?

Lees meer

Tips & aanbiedingen

Cabello

Ga je binnenkort rondreizen in Cuba en wil je alvast in de stemming komen? Luister naar Camila en krijg de kriebels in je buik. Ben je dit jaar niet van plan om...

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden die je stiekem meteen wilt overnemen Bij een bezoek aan het buitenland doe je er natuurlijk goed aan om je een beetje te verdiep...