Fly & Drive Cuba

Rondreizen - Fly & Drive
camera Bezoek o.a. Havana en de Viñales vallei
like icon Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
rondreis prijs Een fly & drive Cuba, al v.a. € 619,-

Fly & drive; de vlucht naar Cuba en een huurauto in één!

Het openbaar vervoer in Cuba zit anders in elkaar dan wij in Nederland gewend zijn. Geen treinen die op tijd komen en voorzien zijn van Airco, maar bomvolle treinen welke op onregelmatige tijden vertrekken. Een ideale manier om Cuba te ontdekken is door middel van een Fly & Drive Cuba.

Het principe van Fly & Drive is eenvoudig. Je boekt als het ware een vliegticket en een huurauto in 1. Zo boek je de vlucht en kun je gelijk op het vliegveld een huurauto ophalen. Vlieg je weer terug naar Nederland? Dan breng je de huurauto weer terug op het vliegveld voordat je in het vliegtuig stapt.

Vergelijk alle fly & drives naar Cuba


Top 3 fly & drives naar Cuba

rondreis informatie

Waarom een fly & drive naar Cuba

  • Cubanen zijn goedlachse mensen vol levenslust. Geniet van de sfeer.
  • Cuba is een land met prachtige bouwwerken en koloniale steden.
  • Maak een roadtrip in een klassieke oldtimer

Rondreis boeken:


Uitgelichte bezienswaardigheden in Cuba

bezienswaardigheden

Peninsula de Zapata

Eén van de meest unieke plekjes van Cuba is Peninsula de Zapata. Dit schiereiland ligt vlakbij Havana, maar de sfeer is hier totaal anders. Dit is het dunst bevolkte gebied van Cuba en het schiereiland bestaat voornamelijk uit moeras. Je vindt er honderden vogelsoorten, waarvan enkelen alleen hier voorkomen en de stranden worden in het seizoen overspoeld met krabbetjes. Ook vind je hier krokodillen die je – onder begeleiding van een gids – kunt spotten.

Lees meer
bezienswaardigheden

Pico Turquino

Cuba staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden en gezellige steden, maar er zijn ook een aantal bergen in Cuba. Het hoogste punt van het eiland Cuba is de ‘Pico Turquino’. De top van deze berg is maar liefst 1.974 meter hoog en dit is de enige plek waar ooit sneeuwval is geconstateerd in Cuba. Dat is alweer een tijdje geleden (1900), maar toch leuk om te weten. De berg ligt middenin de bergketen Sierra Maestra en wordt omringd door een indrukwekkend mooi gebied van andere bergen, bossen en rivieren.

Lees meer
bezienswaardigheden

Cayo Coco

Cuba bestaat dus uit een groot eiland en meerdere kleine eilandjes. Eén van deze kleine eilandjes is Cayo Coco. Dit eiland staat ook wel bekend als het ‘all-inclusive eiland’ van Cuba. Je vindt hier dus meerdere all-inclusive resorts. Als je van rust houdt, dan is dit eiland niets voor jou. Houd je van luxe en gezelligheid? Dan is Cayo Coco the place to be!

Lees meer

Tips & aanbiedingen

Cabello

Ga je binnenkort rondreizen in Cuba en wil je alvast in de stemming komen? Luister naar Camila en krijg de kriebels in je buik. Ben je dit jaar niet van plan om...

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden die je stiekem meteen wilt overnemen Bij een bezoek aan het buitenland doe je er natuurlijk goed aan om je een beetje te verdiep...