Groepsreis Cuba

Rondreizen - Groepsreis
camera Bezoek o.a. Havana en de Viñales vallei
like icon Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
rondreis prijs Een groepsreis naar Cuba, al v.a. € 619,-

Ontdek Cuba tijdens een ontspannen en leerzame groepsreis

Wil je graag Cuba ontdekken, maar willen je vrienden niet mee? Of vind je het spannend om alleen naar de andere kant van de wereld te gaan? Dan is een groepsreis Cuba de meest logische keuze. Een groepsreis Cuba is ontspannen en leerzaam. Je hoeft alleen te boeken en de rest wordt voor je geregeld. De vlucht, de accommodatie en natuurlijk de activiteiten tijdens je vakantie. Bovendien wordt je te allen tijde in het Nederlands te woord gestaan, je hoeft dus niet met handen en voeten te communiceren met de Spaanstalige bevolking. Tijdens een groepsreis Cuba leer je het land kennen op een leerzame manier en kun je verschillende activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een tabakfabriek, het ontmoeten van Cubanen in Havana en het volgen van salsalessen.

Vergelijk alle groepsreizen naar Cuba


Top 3 groepsreizen naar Cuba

rondreis informatie

Waarom een groepsreis naar Cuba

  • Cubanen zijn goedlachse mensen vol levenslust. Geniet van de sfeer.
  • Cuba is een land met prachtige bouwwerken en koloniale steden.
  • Maak een roadtrip in een klassieke oldtimer

Uitgelichte bezienswaardigheden in Cuba

bezienswaardigheden

Cayo Coco

Cuba bestaat dus uit een groot eiland en meerdere kleine eilandjes. Eén van deze kleine eilandjes is Cayo Coco. Dit eiland staat ook wel bekend als het ‘all-inclusive eiland’ van Cuba. Je vindt hier dus meerdere all-inclusive resorts. Als je van rust houdt, dan is dit eiland niets voor jou. Houd je van luxe en gezelligheid? Dan is Cayo Coco the place to be!

Lees meer
bezienswaardigheden

Havana

De hoofdstad van Cuba is Havana en deze stad is logischerwijs ook de populairste stad onder de toeristen. Er wonen ruim 2 miljoen mensen in Havana en de stad bruist dag en nacht. Deze levendige stad herbergt meerdere oude gebouwen en monumenten en het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Welke plekjes in Havana moet je beslist bezoeken?

Lees meer
bezienswaardigheden

Cienfuegos

Naast steden als Havana en Santiago de Cuba is Cienfuegos een stad die vaak onterecht overgeslagen wordt. Deze jonge stad ligt aan de ‘Bahía de Juaga’ en staat bekend als de parel van het zuiden. Deze stad is uniek, aangezien Cienfuegos als enige Cubaanse stad een Frans-koloniale geschiedenis kent. Dit zie je ook duidelijk terug in de stad. Voordeel is dat deze stad nog niet massaal bezocht wordt door toeristen, je kunt hier dus echt het authentieke Cuba proeven. De stad is relatief klein, je hebt het binnen een paar dagen waarschijnlijk wel gezien. Maar wees niet getreurd, in de omgeving van Cienfuegos vind je prachtige bezienswaardigheden!

Lees meer

Tips & aanbiedingen

Cabello

Ga je binnenkort rondreizen in Cuba en wil je alvast in de stemming komen? Luister naar Camila en krijg de kriebels in je buik. Ben je dit jaar niet van plan om...

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden die je stiekem meteen wilt overnemen Bij een bezoek aan het buitenland doe je er natuurlijk goed aan om je een beetje te verdiep...