Warning: Declaration of My_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/cubaplaza/domains/cubaplaza.nl/public_html/wp-content/themes/cubza/functions.php on line 38
Tickets voor activiteiten in Cuba ,vooraf goedkoper» CubaPlaza.nlCubaPlaza.nl

Tickets voor activiteiten in Cuba

Buena Vista Social Club in Havana -
camera 2 uur rondtoeren in Havana in een Amerikaanse klassieker
like icon Met een E-bike door Havana
rondreis prijs Goedkoper dan dat je denkt

Tickets voor activiteiten in Cuba

Je hebt natuurlijk, na het lezen van al die informatie op deze website,besloten om een groepsrondreis, individuele rondreis, een fly drive of een all inclusive vakantie naar Cuba te boeken. Vlucht en hotel heb je geboekt en wellicht heb je ook nog een huurauto gereserveerd.

Maar…….je vergeet namelijk nog iets: Tickets voor activiteiten in Cuba!

Wil je ook nog wat activiteiten gaan ondernemen op Cuba? Natuurlijk kun je dat later ook in je hotel gaan doen maar beter en verstandiger is om deze vooraf te boeken via onze partner Get your Guide.

Wat is dan het voordeel om vooraf online te boeken? Wel, ten eerste is het (veel) voordeliger. Ten tweede hoor je straks niet ” sorry uitverkocht en volgeboekt”, Ten derde hoef je nergens in de rij te gaan staan, ergens geld te wisselen en ga zo maar even door.

Heel veel mensen maken gebruik van deze service. Ook de auteur van deze website heeft meerdere malen gebruik gemaakt van deze optie en eerlijk is eerlijk, Super, super top! Mijn beste optie was dit jaar in Vaticaanstad. Er stond een rij met zeker 3 uur wachten. Wij hadden de kaartjes in onze zak en konden gelijk naar binnen. Misschien niet eerlijk voor al die mensen die met een paraplu, tegen de zon weliswaar, het en na het andere flesje water naar binnen klokten. Met andere woorden, koop je tickets vooraf en kijk hieronder wat jou interessant lijkt om te gaan doen.

Welke tickets kun je zoal online bestellen voor activiteiten in Cuba?

  • 2 uur rondtoeren in Havana in een Amerikaanse klassieker
  • een privé tour in Havana met een lokale gids
  • vanuit Varadero :het Ernst-Thalmann eiland en dolfijnen spotten
  • een wandeltocht door Havana met een Cocotaxi ride
  • een zonnige daguitstap naar Vināles
  • met een E-bike door Havana
  • een toegangsticket voor Cabaret Tropicana
  • het spoor van Ernest Hemingway volgen
  • een dagexcursie vanuit Varadero
  • een 3-gangendiner in de Buena Vista Social Club in Havana

Een kaart van Cuba is een must have voor je vakantie in Cuba

Als je van plan bent om Cuba te bezoeken tijdens je volgende vakantie, dan heb je zeker een kaart van Cuba nodig. Niet alleen zijn tickets dus handig, maar ook een kaart waarop je kan zien wat er allemaal te beleven valt. Als je de voorkeur geeft aan je smartphone, is dat ook een mogelijkheid. Zorg er alleen voor dat je niet in te hoge internetkosten valt.

De eilandstaat Cuba

Cuba is het grootste van alle eilanden in het Caribisch gebied, het is een eilandstaat. Dit land wordt bewoond door bijna 12 miljoen mensen. De inwoners zijn een mix van Afrikanen, Caraïbische Indiërs en mensen van Spaanse afkomst. Met een kaart van Cuba kan je gemakkelijk zien hoe dit land eruit ziet, zodat je je op je uitstappen kan voorbereiden.

De mensen in Cuba spreken Spaans en de valuta die wordt gebruikt voor het kopen en verkopen wordt de Cubaanse Peso en de Cubaanse converteerbare peso genoemd. Op 10 oktober 1868 werd dit land onafhankelijk van Spanje en op 20 mei 1902 werd het uitgeroepen tot de republiek van de Verenigde Staten van Amerika.

Het landschap in Cuba

Er zijn online kaarten die je kan gebruiken om het interessante landschap van Cuba te zien, dat varieert van prachtige stranden tot prachtige bergen. Met deze kaarten kan je de kalksteenbergen van het land duidelijk zien over de rijke tabaksvelden. Als je van een natuurlijke omgeving houdt, dan is het absoluut logisch om je volgende vakantie in Cuba door te brengen, omdat dit land niet is verpest door moderne technologie.

De frisse lucht zal je goed doen. Degenen die van zwemmen houden, zullen niet genoeg kunnen krijgen van de witte zandstranden van Cuba en het helderblauwe water.

Het echte Cuba ontdekken

Het is belangrijk dat je begrijpt dat je niet kan opscheppen over een bezoek aan Cuba, als je een van de Cubaanse steden niet ziet en als je de kans niet krijgt om met de lokale bevolking om te gaan.

Met een kaart van Cuba is het lokaliseren van de volgende steden een fluitje van een cent: Holguin, Havana, Villa Clara, Isla De La Juventud, Camaguey, Santiago De Cuba, Guantanamo, Cienfuegos, Las Tunas, Ciego De A Vila, Granma, Matanzas, Pinar Del Rio en Sancti Spiritus.

Als je deze steden bezoekt, leer je de inwoners van het land kennen. Je leert hoe de lokale bevolking zich kleedt, wat voor soort eten en drinken ze consumeren en hun religie. Bovendien vertellen de inwoners je graag wat meer over hun land en over de rijke geschiedenis ervan. Een goede kaart zal je helpen bij het doorbrengen van je vakantie. De geweldige bezienswaardigheden die je niet mag missen zal je hierop kunnen aanduiden.

rondreis informatie

Tips & aanbiedingen

Dit zijn 8 redenen om je rondreis te laten regelen door een reisbureau gespecialiseerd in Cuba

Cuba is onvergelijkbaar met welke andere bestemming in de wereld dan ook. Denk aan de kleurrijke cultuur met de koloniale stadjes, de ritmische klanken van vrol...

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Dit zijn de vier meest onbekende staten van de Amerikaanse oostkust Met een rondreis door de oostkust van de Verenigde Staten bezoek je heel wat staten. Van ...