Cayo Coco

cuba

Cuba bestaat dus uit een groot eiland en meerdere kleine eilandjes. Eén van deze kleine eilandjes is Cayo Coco. Dit eiland staat ook wel bekend als het ‘all-inclusive eiland’ van Cuba. Je vindt hier dus meerdere all-inclusive resorts. Als je van rust houdt, dan is dit eiland niets voor jou. Houd je van luxe en gezelligheid? Dan is Cayo Coco the place to be!

Cayo Coco bezoeken? Boek een rondreis naar Cuba waar de stop in Cayo Coco niet mag missen.

Toeristisch en luxe

Cayo Coco ligt in het noorden van Cuba en het eiland staat compleet in het teken van toerisme. Er zijn weliswaar verlaten, ruige stranden te vinden, maar als je echt in contact wil komen met de locals, dan is deze bestemming niet ideaal. De stranden op dit eiland zijn echter om te smullen. Parelwitte stranden, een kristalheldere zee, precies zoals je verwacht.

Stranden

Het eiland telt in totaal 22 kilometer aan witte zandstranden. De drie grootste stranden bevinden zich aan de noordkust. Hier vind je ook veel all-inclusive resorts. Het mooiste strand is Playa los Flamencos. Dit strand is 3 kilometer breed en je kunt hier heerlijk zwemmen en geweldig duiken.

Maak een boottocht

Ook op de zee is genoeg te doen. Zo kun je bij verschillende organisaties een bootje huren. Een echte aanrader is het huren van een bootje met glazen bodem. Zo kun je, terwijl je op het water drijft, de geweldige onderwaterwereld van de Caribische zee aanschouwen. Een onvergetelijke ervaring!

Dansparadijs

Overdag is het erg gezellig op het eiland, maar ’s nachts gaan alle remmen pas echt los. Er zijn verschillende bars en clubs te vinden waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Je kunt salsalessen volgen, maar ook gewoon je eigen moves vertonen op de dansvloer.

Handige reistips & deals

Cabello

Ga je binnenkort rondreizen in Cuba en wil je alvast in de stemming komen? Luister naar Camila en krijg de kriebels in je buik. Ben je dit jaar niet van plan om...

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden die je stiekem meteen wilt overnemen Bij een bezoek aan het buitenland doe je er natuurlijk goed aan om je een beetje te verdiep...