Individuele rondreis Cuba

Rondreizen - Individuele Rondreis
camera Bezoek o.a. Havana en de Viñales vallei
like icon Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
rondreis prijs Een rondreis Cuba, al v.a. € 619,-

Individuele rondreis; de vlucht naar Cuba en een huurauto in één!

Het boeken van een individuele rondreis door Cuba is een echte aanrader. Een groepsreis door Cuba is erg leuk, maar als je liever zelf bepaalt hoe en wat, dan is een individuele rondreis geschikter voor jou. Zo ben je lekker flexibel, kies je zelf wat je wilt zien, maar wordt je wel goed begeleid.

Vergelijk alle rondreizen naar Cuba


Top 3 rondreizen naar Cuba

rondreis informatie

Waarom een rondreis naar Cuba

  • Cubanen zijn goedlachse mensen vol levenslust. Geniet van de sfeer.
  • Cuba is een land met prachtige bouwwerken en koloniale steden.
  • Maak een roadtrip in een klassieke oldtimer

Uitgelichte bezienswaardigheden in Cuba

bezienswaardigheden

Sierra del Rosario

Wanneer je even wilt ontspannen en ontsnappen aan de drukke Cubaanse steden, dan is een uitstapje naar Sierra Del Rosario een echte aanrader. Deze bergketen wordt beschermd door UNESCO en is een kleine 27.000 hectare groot. Sierra del Rosario ligt in het westen van Cuba en overlapt de provincies Pínar del Rio en Artemisa. Je vindt er een paar dorpjes, maar de meeste mensen bezoeken Sierra del Rosario voor de adembenemend mooie natuur. Je kunt hier hiken, zwemmen, vliegen aan een kabelbaan en nog veel meer.

Lees meer
bezienswaardigheden

Playa Larga

Eén van de bekendste stranden van Cuba is Playa Larga. Dit strand ligt in de ‘Bahía de Cochinos, oftewel de baai van de varkens. Dit strand werd in het verleden door de Amerikaanse troepen aangevallen, maar vandaag de dag is dit een populaire plek om te ontspannen onder zowel de locals als de toeristen.

Lees meer
bezienswaardigheden

Valle de Viñales

Valle de Viñales staat bekend als dé mooiste streek van Cuba. De vallei is miljoenenjaren oud en dit zie je ervan af. Indrukwekkende grotten, ondergrondse rivieren en de typische ‘mogotes’. Een ander stukje geschiedenis van deze plek: hier worden de iconische Cubaanse sigaren geproduceerd! Je kunt tabaksplantages bezoeken, maar ook prachtig wandelen in Valle de Viñales.

Lees meer

Tips & aanbiedingen

Cabello

Ga je binnenkort rondreizen in Cuba en wil je alvast in de stemming komen? Luister naar Camila en krijg de kriebels in je buik. Ben je dit jaar niet van plan om...

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden die je stiekem meteen wilt overnemen Bij een bezoek aan het buitenland doe je er natuurlijk goed aan om je een beetje te verdiep...