Warning: Declaration of My_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home/cubaplaza/domains/cubaplaza.nl/public_html/wp-content/themes/cubza/functions.php on line 38
Disclaimer » CubaPlaza.nlCubaPlaza.nl

Disclaimer

Cubaplaza.nl heeft deze site met veel zorg en precisie voor zijn bezoekers samengesteld. Toch kan het voorkomen dat inhoud of aanbiedingen van deze site en de daar door onze samengestelde informatie niet altijd juist en volledig zijn. Dit geldt ook voor doorverwijzingen naar andere websites of media via hyperlinks. Cubaplaza.nl kan nooit garanderen dat alle informatie juist is, maar wij zullen hier altijd naar trachten. Cubaplaza.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor reizen die via onze site zijn geboekt bij andere reisbureaus en de eventuele schade die dit heeft toegebracht.
De informatie die wij op deze site aan u laten zien kunnen altijd gewijzigd worden. Cubaplaza.nl kan op eigen initiatief altijd zijn informatie wijzigen of verwijderen als deze onjuist is.

Algemeen

Interjoy, hierna te noemen Cubaplaza.nl , verleent u hierbij toegang tot www.cubaplaza.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Cubaplaza.nl en derden zijn aangeleverd.

Cubaplaza.nl  behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op Cubaplaza.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op www.cubaplaza.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Cubaplaza.nl

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Cubaplaza.nl en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Cubaplaza.nl , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.cubaplaza.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Rondreizen top 5

Top rondreizen van Cuba Plaza

Pagina’s

 


Tips, inspiratie & aanbiedingen

Dit zijn 8 redenen om je rondreis te laten regelen door een reisbureau gespecialiseerd in Cuba

Cuba is onvergelijkbaar met welke andere bestemming in de wereld dan ook. Denk aan de kleurrijke cultuur met de koloniale stadjes, de ritmische klanken van vrol...

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Dit zijn de vier meest onbekende staten van de Amerikaanse oostkust Met een rondreis door de oostkust van de Verenigde Staten bezoek je heel wat staten. Van ...