Auto huren Cuba

Rondreizen - Auto huren Cuba
camera Bezoek o.a. Havana en de Viñales vallei
like icon Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
rondreis prijs Een rondreis Cuba, al v.a. € 619,-

Individuele rondreis; de vlucht naar Cuba en een huurauto in één!

In Nederland is het openbaar vervoer van goede kwaliteit. De treinen en bussen komen op tijd en in de voertuigen zelf zit je ook erg comfortabel. In Cuba zit dat net even anders… Je kunt dus het beste een auto huren om Cuba te verkennen. Zo ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid en kun je gaan en staan waar je maar wilt!

Vergelijk alle rondreizen naar Cuba


Top 3 rondreizen naar Cuba

rondreis informatie

Waarom een rondreis naar Cuba

  • Cubanen zijn goedlachse mensen vol levenslust. Geniet van de sfeer.
  • Cuba is een land met prachtige bouwwerken en koloniale steden.
  • Maak een roadtrip in een klassieke oldtimer

Uitgelichte bezienswaardigheden in Cuba

bezienswaardigheden

Havana

De hoofdstad van Cuba is Havana en deze stad is logischerwijs ook de populairste stad onder de toeristen. Er wonen ruim 2 miljoen mensen in Havana en de stad bruist dag en nacht. Deze levendige stad herbergt meerdere oude gebouwen en monumenten en het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Welke plekjes in Havana moet je beslist bezoeken?

Lees meer
bezienswaardigheden

Trinidad

Eén van de absolute trekpleisters van Cuba is het pittoreske stadje Trinidad. De schilderachtige huizen, vele oldtimers en smalle straatjes zijn typerend voor Cuba. Sinds ruim dertig jaar staat het oude centrum van Trinidad op de Werelderfgoedlijst van Unesco, de stad is een lust voor het oog van de toerist die Trinidad bezoekt. Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in deze prachtige stad?

Lees meer
bezienswaardigheden

Pico Turquino

Cuba staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden en gezellige steden, maar er zijn ook een aantal bergen in Cuba. Het hoogste punt van het eiland Cuba is de ‘Pico Turquino’. De top van deze berg is maar liefst 1.974 meter hoog en dit is de enige plek waar ooit sneeuwval is geconstateerd in Cuba. Dat is alweer een tijdje geleden (1900), maar toch leuk om te weten. De berg ligt middenin de bergketen Sierra Maestra en wordt omringd door een indrukwekkend mooi gebied van andere bergen, bossen en rivieren.

Lees meer

Tips & aanbiedingen

Cabello

Ga je binnenkort rondreizen in Cuba en wil je alvast in de stemming komen? Luister naar Camila en krijg de kriebels in je buik. Ben je dit jaar niet van plan om...

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden

Vijf Cubaanse eigenaardigheden die je stiekem meteen wilt overnemen Bij een bezoek aan het buitenland doe je er natuurlijk goed aan om je een beetje te verdiep...