Vakantie Ibiza: Feesten op het mooiste eiland van Europa

Voor veel mensen is Ibiza door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest favoriete vakantiebestemmingen op deze planeet. Daar valt best wat voor te zeggen. Ibiza staat namelijk niet alleen bekend om haar heerlijke klimaat, daarnaast zijn er ook nog de vele prachtige landschappen en natuurlijk het bruisende nachtleven. In het bijzonder is het uitgaansleven op Ibiza eigenlijk ongeëvenaard. Ga dus feesten op Ibiza!

Wil jij dus met andere woorden graag een onvergetelijke feestvakantie beleven op een prachtig eiland met een geweldig klimaat? Dan is het boeken van een vakantie naar Ibiza een absolute aanrader. Wij hebben alvast de meest iconische clubs van dit paradijselijk mooie eiland voor jou op een rijtje gezet.

Tip! Neem deel aan een Ibiza Boat Party!

Voordat we enkele van de beste clubs van Ibiza voor jou op een rijtje kunnen zetten hebben we nog een interessante tip voor jou. Zo is het bijvoorbeeld een absolute aanrader om deel te nemen aan een Ibiza Boat Party. Dit is werkelijk het beste bootfeest dat je op Ibiza kan beleven. Aan boord bevinden er zich niet alleen enkele absolute top DJ’s, maar ook professionele fotografen, waterspelen, een open bar en ga zo maar door. Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water, door het boeken van een Ibiza Boat Party beleef je een werkelijk onvergetelijke dag samen met je andere reisgenoten. Een heuse schuimparty is vaak het absolute hoogtepunt van de Ibiza Boat Party!

Ushuaïa; één van de meest iconische clubs van Ibiza

Ongetwijfeld één van de meest iconische clubs van heel Ibiza luistert naar de naam ‘Ushuaïa’. Deze club opende haar deuren in het jaar 2011 en is terug te vinden in Playa d’en Bossa. Op een relatief korte tijd slaagde club er in een ongelofelijke populariteit te verzamelen. Deze is niet alleen het gevolg van het hotel waarmee ze samenwerkt, maar kwam zeker ook tot stand door het fantastische programma dat ze elk seizoen weer op tafel weet te leggen. Let wel, zou je graag willen verblijven in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel? Dan is het vooral in het hoogseizoen een aanrader om zo vroeg mogelijk te boeken. Dit hotel is namelijk snel volzet.

Pacha, de eerste megaclub van Ibiza

De eerste echt populaire megaclub die op het eiland Ibiza is ontstaan luistert naar de naam ‘Pacha’. De kersen die deel uitmaken van het logo zijn dan ook door de jaren heen uitgegroeid tot een wereldbekend merk. Voor menig aantal mensen die Ibiza bezoeken is gaan feesten in Pacha dan ook een absolute must. Het zijn vooral de veelal prachtige affiches die de club weet samen te stellen die er voor zorgen dat ze een vaste waarde is in het nachtleven van Ibiza.

Ocean Beach, feesten in en rond prachtige zwembaden

Jarenlang was er op Ibiza nood aan een locatie waar jongeren konden feesten in de nabijheid van (of beter gezegd gewoon “in”) zwembaden. In eerste instantie bleek dit, onder meer door lokale regelgeving moeilijk realiseerbaar te zijn. Daar heeft de club Ocean Beach verandering in gebracht. Deze club opende haar deuren in juni 2012 en was meteen een schot in de roos. De club beschikt dan ook over een locatie waar feesten kan worden afgewisseld met een verfrissende duik in het zwembad. Vaak wordt het feestje daar echter gewoon in verder gezet. Ocean Beach staat ondertussen eveneens bekend als locatie waar de meest stijlvolle, maar tegelijkertijd ook meest decadente poolparty’s worden georganiseerd.

Amnesia, voor een echt typische clubervaring

Het merendeel van de clubs op Ibiza zijn ronduit uniek te noemen. Ze bieden hun gasten dan ook stuk voor stuk een bijzondere ervaring aan. Dat geldt eigenlijk niet voor Amnesia. Wanneer je op Ibiza op zoek bent naar een plaats waar je een echt typische clubervaring kan beleven is dit voor jou ongetwijfeld dé locatie bij uitstek. Amnesia is opgedeeld in twee grote ruimtes welke luisteren naar de namen Club Room en Terrace. De club staat in het bijzonder bekend omwille van haar uitstekende programmatie die liefhebbers van verschillende muziekstijlen weet te bekoren. Zowel liefhebbers van techno, house, bass als latin komen hier dan ook beslist aan hun trekken.

Privilege, ‘s werelds grootste nachtclub

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven trachten alle clubs op Ibiza zichzelf te onderscheiden. De manier waarop dat gebeurt kan in de praktijk sterk verschillen. Neem nu echter bijvoorbeeld de nachtclub Privilege. Deze claimt op moment van schrijven de titel van ‘s werelds grootste nachtclub. Dat mag je behoorlijk letterlijk nemen, want deze club heeft een plafond van zomaar even 25 meter hoog! De aanwezigheid van een zwembad om in te feesten maakt deze club als vanzelfsprekend alleen maar nog aantrekkelijker.

Globetrotter

Rondreizen top 5

Cuba specialisten voor rondreizen, Individuele rondreizen, Fly & Drive en all inclusive

all inclusive vakanties


Tips, inspiratie & aanbiedingen

Dit zijn 8 redenen om je rondreis te laten regelen door een reisbureau gespecialiseerd in Cuba

Cuba is onvergelijkbaar met welke andere bestemming in de wereld dan ook. Denk aan de kleurrijke cultuur met de koloniale stadjes, de ritmische klanken van vrol...

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Dit zijn de vier meest onbekende staten van de Amerikaanse oostkust Met een rondreis door de oostkust van de Verenigde Staten bezoek je heel wat staten. Van ...