Hier eet jij de beste pizza in New York

New York is een fantastische stad om te bezoeken. Je kan allerlei wereldberoemde bezienswaardigheden van dichtbij bekijken, zoals het Vrijheidsbeeld en het 9/11 Memorial. Er zijn ook veel toeristen die juist naar New York afreizen vanwege het eten en drinken. De Amerikaanse wereldstad staat bekend zijn om pizza’s en de keuze is gigantisch. Wij maken het jullie een stukje eenvoudiger en hebben de beste pizzarestaurants van New York op een rijtje gezet.

Houtoven pizza’s bij Roberta’s

In New York kom je een grote verscheidenheid aan restaurants tegen. Echter was het populaire restaurant Roberta’s één van de eerste hotspots dat zijn pijlen op de hipstergemeenschap richtte. Een geweldige keuze want Roberta’s groeide uit tot één van de populairste pizzeria’s van de stad. Zodra je binnenloopt ademt het restaurant al gezelligheid. De ontspannen sfeer en de grote houtoven zorgen voor een fijn gevoel. De pizza’s zijn van een ongekend hoog niveau en doen zeker niet onder aan de pizza’s in Italië.

Er staan acht verschillende pizza’s op de menukaart. De prijs voor een pizza bij Roberta’s begint bij 15 dollar tot maximaal 22 dollar. Het is wel mogelijk om extra ingrediënten toe te voegen en dan zal je moeten bijbetalen. Extra vlees of vis kost al snel 5 dollar per portie. Je kan bij Roberta’s ook genieten van diverse voorgerechten en pasta’s. Het restaurant kent één menukaart voor zowel de lunch als diner.

Napolitaanse pizza bij Kesté

Het moderne restaurant Kesté is gevestigd in het altijd gezellige Greenwich Village. Het restaurant kent als volledige naam ‘Kesté Pizza & Vino’. Je kan het al raden, je bent hier aan het juiste adres voor pizza en wijn. De eigenaar is een echte Italiaan en hij serveert uitsluitend specialiteiten uit de omgeving van Napoli. Je kan hierdoor genieten van authentieke Italiaanse pizza’s en pasta’s. Er worden dan ook verse ingrediënten gebruikt, waardoor specialiteiten uit Napoli.

Het restaurant heeft op TripAdivsor al meer dan duizend reviews gekregen en deze zijn unaniem lovend. Er staan op de menukaart enkele tientallen pizza’s. De prijzen lopen uiteen van 9 dollar tot 20 dollar. Je kan vooraf een voorgerecht bestellen, bijvoorbeeld de traditionele Italiaanse antipasti.

Goddelijke pizza’s bij John’s of Times Square

Times Square is één van de hoogtepunten van New York en alle toeristen komen hier dan ook langs. Als je toch in de buurt bent dan kan je het beste gaan lunchen of dineren bij John’s of Times Square. Het restaurant is gevestigd in een oude kerk en heeft zijn charmes weten te behouden. De pizza’s mag je ook zeker goddelijk noemen en worden stuk voor stuk gebakken in de steenoven. De pizza’s van John’s of Times Square staan bekend om hun dunne korst.

Let op, de pizzeria is gevestigd op een peperdure locatie en dat is ook terug te zien aan de prijzen van de pizza’s. Een pizza begint bij 18 dollar tot wel 30 dollar. Een voordeel is wel dat je gemakkelijk met twee tot drie personen genoeg hebt aan een pizza.

Motorino Pizzeria in Williamsburg

In het gezellige Williamsburg kan je heerlijk dineren bij de Motorino Pizzeria. Het restaurant beschikt over een hippe uitstraling en is dan ook erg populair bij de lokale inwoners. De pizza’s zijn bijzonder knapperig en de pizzabakkers zijn niet zuinig met de ingrediënten. Het leuke is dat er ook allerlei unieke pizza’s verkrijgbaar zijn, waaronder met spruiten. Het is dan ook een hele belevenis om juist hier een hapje te gaan eten. De pizzeria beschikt ook over vestigingen in Hong Kong, Manila en in Dubai. Een pizza kost tussen de 13 en 22 dollar. En ook hier kan je tegen een kleine bijbetaling ook extra ingrediënten toevoegen.

Globetrotter

Rondreizen top 5

Top rondreizen van Cuba Plaza

Pagina’s

 


Tips, inspiratie & aanbiedingen

Dit zijn 8 redenen om je rondreis te laten regelen door een reisbureau gespecialiseerd in Cuba

Cuba is onvergelijkbaar met welke andere bestemming in de wereld dan ook. Denk aan de kleurrijke cultuur met de koloniale stadjes, de ritmische klanken van vrol...

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Rondreis door Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika

Dit zijn de vier meest onbekende staten van de Amerikaanse oostkust Met een rondreis door de oostkust van de Verenigde Staten bezoek je heel wat staten. Van ...